counter

Το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ για τον ερχομό του παιδιού του

Το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ για τον ερχομό του παιδιού του
Το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ για τον ερχομό του παιδιού του

Αντώνης Σρόϊτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ πετάει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Έγινε μπαμπάς την Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου. Μια ηλιόλουστη μέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα γύρω στις 12 το μεσημέρι ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη έγιναν γονείς σε ιδιωτικό  μαιευτήριο στο Μαρούσι. Η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία του παρουσιαστή ο οποίος βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο.

Η νεογέννητη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ είναι ένα υγιέστατο μωράκι 3.180 κιλών και όπως λένε οι  πληροφορίες μας μοιάζει πολύ στον μπαμπά της αλλά και στην όμορφη μαμά της. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να είναι μέσα στον τοκετό, καθώς η Ιωάννα Μπούκη γέννησε με καισαρική τομή, και απαγορευόταν να είναι παρών.

Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα 

Η νεογέννητη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ, ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον παρουσιαστή, που ανυπομονούσε να γίνει μπαμπάς. 

Το μήνυμα του στο facebook

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και το post που έκανε ο ευτυχισμένος πατέρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δημοσιογράφος  - παρουσιαστής έκανε σαν τα μικρά παιδάκια που ευγνωμονούν τον Αϊ Βασίλη για το χριστουγεννιάτικο δώρο τους.

"Ευχαριστώ Άγιε Βασίλη. Μάλλον ήμουν καλό παιδί εφέτος.. :)) Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!", έγραψε όλο χαρά ο Αντώνης Σρόιτερ που έγινε μπαμπάς και θα γιορτάσει τα πιο όμορφα και αλλιώτικα Χριστούγεννα της ζωής του!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR