counter

Το μέλος των "ΑΜΑΝ" δίνει μάχη εδώ και πέντε χρόνια μετά από εγκεφαλικό και δύο ανακοπές

Το μέλος των "ΑΜΑΝ" δίνει μάχη εδώ και πέντε χρόνια μετά από εγκεφαλικό και δύο ανακοπές
Το μέλος των "ΑΜΑΝ" δίνει μάχη εδώ και πέντε χρόνια μετά από εγκεφαλικό και δύο ανακοπές

Πρόβλημα υγείας για μέλος των ΑΜΑΝ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ένα από μέλη που συμμετείχε στις τηλεοπτικές δουλείες του Αντώνη Κανάκη δίνει τα τελευταία χρόνια την δική του μάχη για την ίδια του τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισσάβετ Κυρίτση για την εφημερίδα Espresso ο Βασίλης Πιπέρης τον οποίον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στα σκετσάκια της εκπομπής «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» εδώ και πέντε χρόνια δίνει μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και δύο ανακοπές ήταν η αιτία που η ζωή του μουσικού Βασίλη Πιπέρη άλλαξε ριζικά. Από το 2010 άρχισε ο Γολγοθάς για τον 45χρονο όταν εκείνη την περίοδο δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του και είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 170 κιλά. Τότε έπαθε το εγκεφαλικό και οι γιατροί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει και ίσως χρειαστεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε αναπηρικό καροτσάκι . Εκείνος όμως τους διέψευσε όλους και σήμερα περπατάει φορώντας ειδικούς νάρθηκες και κρατώντας μπαστούνι.Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό έχει την αγαπημένη του μητέρα που φροντίζει να μην του λείψει τίποτα.

Ο Βασίλης Πιπέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη που έχει δεχτεί από τον παλιό του συνεργάτη Γιάννη Σερβετά. Ο Γιάννης έχει βρεθεί στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου που δίνει επί πέντε χρόνια την δική του μάχη και τον στηρίζει τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Επιπλέον τον αγαπημένο μουσικό στηρίζουν και οι Λαρισαίοι φίλοι του οι οποίοι διοργανώνουν ν συναυλία αλληλεγγύης τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ  και τα έσοδα από το event θα δοθούν στον μουσικό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR