counter

"Το Μαυροπούλι": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

"Το Μαυροπούλι": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
"Το Μαυροπούλι": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της σύγχρονης δραματουργίας, το «Μαυροπούλι» του David Harrower, έκανε επίσημη πρεμιέρα την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στο Θέατρο Σημείο.

 Η παράσταση κέρδισε τις εντυπώσεις, με τις ξεχωριστές ερμηνείες των ηθοποιών. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον έμπειρο και εξαιρετικό ηθοποιό, Αλέξανδρο Μυλωνά  μαζί του στη σκηνή οι νεότερες και ταλαντούχες Βιργινία Ταμπαροπούλου και Άννα - Μαρία Κόρνια.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Νίκη Σερέτη, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Γιάννης Οικονομίδης, ο Γρηγόρης Καραντινάκης, η Στεφανία Γουλιώτη,  ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Μάνος Καρατζογιάννης ήταν μερικοί μόνο από τους φίλους και συναδέλφους των συντελεστών που βρέθηκαν στο θέατρο Σημείο για να απολαύσουν τη δουλειά τους.

Για την ιστορία να πούμε ότι η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία  του  Αντώνη Αντύπα με τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Μαρία Καλλιμάνη στο Απλό Θέατρο. Στον ίδιο χώρο –αφού το Θέατρο Σημείο έχει εγκατασταθεί πια στο πρώην Απλό Θέατρο.

Διαβάστε επίσης : "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός": Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR