counter

"Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω μόνο για τον φίλο μου τον Διονύση"

"Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω μόνο για τον φίλο μου τον Διονύση"
"Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω μόνο για τον φίλο μου τον Διονύση"

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας, αλλά και για την κόρη της που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη.

Η ίδια αναφέρθηκε παράλληλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στη νέα πραγματικότητα λόγω πανδημίας, αλλά και τη γνωριμία της με τον Διονύση Πρώιο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

«Ακόμη και οι φυλακισμένοι ξέρουν πόσες μέρες έχουν στη φυλακή. Εδώ δεν ήξερε κανένας. Ένιωθα πως είμαι παίκτρια παγκόσμιου ριάλιτι. Η κόρη μου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και τελειώνει την τελευταία τάξη, την αντίστοιχη Γ’ Λυκείου. Θα την ήθελα κοντά μου στην καραντίνα, αλλά φοβηθήκαμε.

Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω για τον φίλο μου τον Διονύση. Δεν έβλεπα τέτοιες εκπομπές. Δε με ιντριγκάρει τόσο η μαγειρική. Δε πίστευα πως ο Διονύσης θα πάει στο MasterChef γιατί εκεί οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες.

Θεωρώ πως η φωνή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εκεί που είναι τοποθετημένη έχει μια αδυναμία για παρουσιάστρια. Έχω πει και στην ίδια πως πρέπει να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας» είπε, μεταξύ άλλων, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR