counter

Το κρυφό ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου: Λέει το φλιτζάνι στις φίλες της

Το κρυφό ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου: Λέει το φλιτζάνι στις φίλες της
Το κρυφό ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου: Λέει το φλιτζάνι στις φίλες της

Τόνια Σωτηροπούλου

Ένα ταλέντο εκτός του υποκριτικού, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Τόνιας Σωτηροπούλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Τόνια Σωτηροπούλου, έχει ως χόμπι να λέει το φλιτζάνι, προβλέποντας το μέλλον.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, όταν έχει χρόνο και της το ζητήσουν, αυτοσυγκεντρώνεται και βλέπει στο κατακάθι του καφέ, τα μελλούμενα στις ζωές των στενών της φίλων. Όσοι έχουν ακούσει τις προβλέψεις της, κάνουν λόγο για εξαιρετικές επιδόσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου στο "διάβασμα" του φλιτζανιού. Για την ίδια είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκέδαση, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Τόνια Σωτηροπούλου, κάνει λόγο για μεταφυσικές εμπειρίες κι ανησυχίες της. Πριν από έναν περίπου χρόνο, δήλωσε πως αγαπημένο της πνεύμα είναι ο καλλιτέχνης Τζέφ Μπάκλεϊ. Τον τραγουδιστή και κιθαρίστα που πέθανε το 1997 τον επικαλείται και εκείνος έρχεται: " Πιστεύω πολύ στον πνευματισμό. Κι ας με λένε ορισμένοι τρελή. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι. Για παράδειγμα αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Τζέφ Μπάκλεϊ. Για κάποιο λόγο που είναι αρκετά προσωπικός όταν χρειάζομαι δύναμη τον επικαλούμαι. Όχι με κεριά και τέτοια. Μόνη μου. Και νομίζω πως έρχεται ή τουλάχιστον έτσι νιώθω", έλεγε η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως φαίνεται, η Τόνια Σωτηροπούλου ξέρει από πριν τι πρόκειται να συμβεί στην προσωπική της ζωή κι αρκεί ένας ελληνικός καφές για να δούμε αν θα γίνει ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη ή όχι...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR