counter

Αθηνά Μουρκούση: Το κορίτσι του Next Top Model εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στο Κατάρ!

Αθηνά Μουρκούση: Το κορίτσι του Next Top Model εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στο Κατάρ!
Αθηνά Μουρκούση: Το κορίτσι του Next Top Model εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στο Κατάρ!

Επτά χρόνια έχουν περάσει από τότε που η πανέμορφη Αθηνά Μουρκούση πήρε μέρος στο Next Top Model και "έκλεψε" τις εντυπώσεις. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της...

Το 27χρονο κορίτσι από την Αθήνα, που κατάφερε να εξασφαλίσει μια φανταστική εμπειρία -όπως η ίδια εξομολογείται στο FTHIS.GR-, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στο Κατάρ και να γίνει... καναλάρχισσα! Ναι, καλά διαβάσετε!

Η Αθηνά ασχολείται με το επαγγελματικό μακιγιάζ και δημιούργησε το δικό της κανάλι στο youtube (BE.YOU.TIFUL BY ATHINA) με πολλά beauty tips, makeup tutorials και διάφορα άλλα!

«Η οικογένειά μου ένιωσα από την πρώτη στιγμή να μου λείπει. Με το που πέρασα τον έλεγχο των διαβατηρίων, πριν καλά-καλά μπω στο αεροπλάνο! Νομίζω πέρα από την περίοδο του Next Top Model δεν έχω ξανακάνει τόσο καιρό να τους δω, να τους αγκαλιάσω!  Ήμουν μεν τρισευτυχισμένη που ερχόμουν στον έρωτα μου και άνοιγα τα φτερά μου, αλλά στενοχωρημένη που δεν θα είχα πλέον την καθημερινή τριβή μαζί τους! Έφτασα στο Κατάρ λοιπόν, με μια χαρμολύπη! Με το που είδα τον αγαπημένο μου, κατάλαβα γιατί είμαι εδώ! Είναι ο άνθρωπος μου!» αναφέρει.

Άραγε έχει μετανιώσει που έφυγε από τη χώρα μας; «Λατρεύω την οικογένεια μου αλλά δεν μετανιώνω που έφυγα από την Ελλάδα. Θέλουν το καλό μου και ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν!  Θέλω να τους κάνω υπερήφανους και το παλεύω πάρα πολύ! Αν μου έλεγες πριν δύο χρόνια ότι θα ερχόμουν να ζήσω μόνιμα στην Ντόχα δεν θα το πίστευα ποτέ! Τον πρώτο καιρό ήταν περίεργα μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου αλλά να είναι καλά ο Νίκος, ο σύντροφός μου» επισημαίνει.

Τα beauty tips της Αθηνάς Μουρκούση:

“Πριν από κάθε μακιγιάζ πλένω το πρόσωπο μου με ζεστό νεράκι και το σκουπίζω ταμποναριστά με λίγο χαρτάκι. Σε μια πιο ζέστη επιδερμίδα με λίγη υγρασία, απλώνεται πιο ωραία το foundation!

Αναμειγνύω το primer ή την ενυδατική με το make up μου και έχω ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα στο πρόσωπο, όπως αυτό της bb cream!

Για τον δικό μου καθαρισμό προσώπου επιλέγω φυσικά προϊόντα. Αυτό που έλεγαν και οι γυναίκες παλιότερα: "Ότι μπορείς να φας μόνο να βάζεις στο πρόσωπο σου".  Έτσι κ εγώ επιλέγω scrub με μέλι, λάδι και καστανή ζάχαρη ή scrub με τον καφέ του γαλλικού (δεν πετάμε ποτέ τον καφέ που είναι στο φίλτρο! Είναι το ιδανικό και για την κυτταρίτιδα)».

Για τα σπυράκια το μέλι είναι ο "εξολοθρευτής" τους! Λίγο μέλι πάνω στο σπυράκι και το αφήνουμε όλο το βράδυ!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR