counter

Το Κόκκινο Ποτάμι: "Πλησιάζοντας στο φινάλε τα γεγονότα θα είναι πιο σκληρά. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγει κανένας χαρακτήρας"

Το Κόκκινο Ποτάμι: "Πλησιάζοντας στο φινάλε τα γεγονότα θα είναι πιο σκληρά. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγει κανένας χαρακτήρας"
Το Κόκκινο Ποτάμι: "Πλησιάζοντας στο φινάλε τα γεγονότα θα είναι πιο σκληρά. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγει κανένας χαρακτήρας"

Η ηθοποιός Παυλίνα Ζάχρα παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι», τις ιδιαιτερότητες του ρόλου της, αλλά και τις δυσκολίες που περιμένουν τη Λουσίν, την ηρωίδα που υποδύεται.

Αληθεύει ότι ευχηθήκατε να παίξετε σε μια σειρά εποχής και έπειτα από λίγα λεπτά η ευχή σας πραγματοποιήθηκε με το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη;

Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να ζητάς κάτι από το σύμπαν και εκείνο να στο προσφέρει; Ναι, είναι αλήθεια ότι πέρασαν μόλις 40 λεπτά από τη στιγμή που το ευχήθηκα, ενώ συζητούσα με την παιδική μου φίλη Θεοδώρα. Τελικά, ίσως και αυτή να μου έφερε τύχη!

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στον ρόλο σας; Τα βασανιστήρια της Λουσίν φάνταζαν σε εμάς τους τηλεθεατές αληθινά...

Μόνο και μόνο που ως ηθοποιός βρίσκεσαι στη θέση να υποδυθείς μια γυναίκα σε αυτή την κατάσταση, αυτό είναι από μόνο του επώδυνο και σκληρό. Ομως οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στα γυρίσματα αυτών των σκηνών δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κάποιες γυναίκες γύρω μας βιώνουν ή βίωσαν στο παρελθόν.

Η επιλεκτική αλαλία της Λουσίν ήταν πρόκληση για εσάς;

Ήταν από την αρχή μια τεράστια πρόκληση. Ένιωσα μεγάλη τύχη που μου δόθηκε αυτός ο ρόλος. Ξεκίνησα σχεδόν αμέσως έρευνα για να βρω τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να οδηγηθεί σε αυτή την επιλογή. Μιλώντας με ειδικούς και αναλύοντας τον ψυχισμό της, οδηγήθηκα στον λογοθεραπευτή Κωνσταντίνο Βασιλείου και μαζί φτιάξαμε το προφίλ αυτού του χαρακτήρα.

Τι θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια η Λουσίν με την Ειρήνη; Θα ανταμώσουν με τις μητέρες τους;

Η Λουσίν και η Ειρήνη έχουν ως κίνητρο να επιβιώσουν και να ανταμώσουν με τις μητέρες τους. Οσον αφορά τον δικό μου χαρακτήρα, τη Λουσίν, μπορώ να σας πω ότι τις μεγαλύτερες δυσκολίες δεν τις έχει βιώσει ακόμα.

Θα υπάρξουν και άλλες κακουχίες για τους ήρωες της σειράς;

Το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι ένα έργο που διηγείται την ιστορία των ηρώων του, οι οποίοι έζησαν σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη εποχή της Ιστορίας μας. Φυσικό επακόλουθο αυτού είναι, δυστυχώς, οι κακουχίες τους να συνεχίζονται.

Πλησιάζοντας προς το φινάλε θα δούμε πιο σκληρές σκηνές; Θα υπάρξουν απώλειες;

Σίγουρα πλησιάζοντας προς το φινάλε τα γεγονότα θα είναι πιο σκληρά και θα υπάρξουν απώλειες. Από αυτό δεν είναι εύκολο να ξεφύγει κανένας χαρακτήρας – και αυτό, φυσικά, αφορά και τη Λουσίν.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR