counter

To κέρασμα της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλιά της!

To κέρασμα της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλιά της!
To κέρασμα της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλιά της!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τους συμμετέχοντες του Dancing with the stars 4. Η παρουσιάστρια του DWTS4 που έκλεισε τα 27 της χρόνια, έφτασε στα πλατό των στούντιο Κάπα κρατώντας στα χέρια της 6 μεγάλα κουτιά γεμάτα σοκολατάκια!

Φαντάζεστε τι έγινε! Οι διαγωνιζόμενοι σταμάτησαν τις πρόβες, για να ευχηθούν στην Δούκισσα Νομικού, για τα γενέθλια της και να γευτούν τους γλυκούς πειρασμούς!

Πριν τους ανακοινωθεί η αναβολή του σόου γι’ αυτή την Κυριακή,10 Νοεμβρίου, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, η παρουσιάστρια και οι διάσημοι χορευτές, έκαναν κανονικά την πρόβα τους για το live της Κυριακής. Έτσι, η Δούκισσα Νομικού, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τους ξεκουράσει, κερνώντας τους λαχταριστά σοκολατάκια. Όλοι ξέχασαν για λίγο τις λέξεις "δίαιτα" και "σιλουέτα" και χορευτές και celebrity αφέθηκαν στην σοκολατένια "αμαρτία". 

Η Δούκισσα Νομικού που σημειώνει διαρκώς ανοδική πορεία στον επαγγελματικό τομέα, μιας και φέτος κρατάει τα ηνία του φαντασμαγορικού σόου του Αντ1, DWTS4, ενώ παράλληλα συμμετέχει για 2η σεζόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ”, δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από τους φίλους της.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν το δώρο της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνας Γκαγκάκη. Ένα ζευγάρι χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου με το όνομα της! Η Δούκισσα ανέβασε την φωτογραφία από τα γυαλιά στην σελίδα της στο twitter και έγραψε "Φανταστικό δώρο!!! Ευχαριστώ πολύ!! Τα λάτρεψα! Αύριο κ φορεμένα! Χειροποίητα γυαλιά ήλιου αποκλειστικά για μένα!". 

Οι ευχές για τα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού κατέκλισαν και τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars συγκινημένη έγραψε στον λογαριασμό της: "Τόσα μηνύματα δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου στέλνατε!! Σας ευχαριστώ για όλα!! Είστε φίλοι μου, είστε δίπλα μου! 126.270 φιλιά για εσάς".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR