counter

Το καφέ της Χαράς – Spoiler: Δεν φαντάζεστε που μένει η “Χαρά Χάσκα” από τότε που έφυγε από το “Κολοκοτρωνίτσι”

Το καφέ της Χαράς – Spoiler: Δεν φαντάζεστε που μένει η “Χαρά Χάσκα” από τότε που έφυγε από το “Κολοκοτρωνίτσι”
Το καφέ της Χαράς – Spoiler: Δεν φαντάζεστε που μένει η “Χαρά Χάσκα” από τότε που έφυγε από το “Κολοκοτρωνίτσι”

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος» και στον Αλέξη Μίχα έδωσε η Ρένια Λουϊζίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μερικά πράγματα για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 στις 31 Δεκεμβρίου.

«Αρχικά το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά, που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με ένα νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εμπρησμός στο Καφέ της Χαράς. Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι κι η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το Καφέ δεν υπάρχει και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ».

Όσο για το τι θα συμβεί όταν η Χαρά συναντηθεί με τον Περίανδρο Πώποτα απάντησε: «Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς- Περίανδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα».

Επίσης, η Ρένια Λουϊζίδου εξήγησε το λόγο που θα την δούμε μόνο σε πέντε επεισόδια αρχικά.

«Για πέντε επεισόδια είχαμε πάρει άδεια από τον Alpha. Το σενάριο του καφέ άρχισε να γράφεται. Ξεκινώ λοιπόν με πέντε επεισόδια φεύγω και θα επιστρέψω στη συνέχεια… Είχα παράλληλα δύο εξαιρετικές προτάσεις για θέατρο και δεν μπορούσα ούτως ή άλλως να κάνω στην αρχή περισσότερα επεισόδια. Σε δύο μήνες όμως θα μπορώ! Δεν υπάρχει πολυτέλεια πια στη δουλειά μας ούτε να περιμένουμε, ούτε να αφήνουμε δουλειές. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε πράγματα και έτσι δεν μπορείς να πετύχεις πάντα τις ιδανικές ημερομηνίες για όλα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR