counter

Το Καφέ Της Χαράς: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια

Το Καφέ Της Χαράς: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια
Το Καφέ Της Χαράς: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια

Το «Καφέ της Χαράς», η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό σε λίγο καιρό πρόκειται να επιστρέψει με νέα επεισόδια στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στα νέα αυτά επεισόδια από το κάστ θα λείπουν η Γωγώ, η Ματούλα και ο Μπίλυ, το καφέ της πρωτευουσιάνας δεν θα υπάρχει, ενώ η Χαρά θα απουσιάσει από τα περισσότερα επεισόδια της σειράς.

Από την νεανική παρέα θα συνεχίσει μόνο ο Διονυσάκης, ενώ στην ιστορία θα δουμε να μπαίνουν νέα πρόσωπα ένα εκ των οποίων είναι και η Ζέτα Δούκα, η οποία θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου. Όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του Κολοκωτρονιτσίου θα κάνουν μικρότερα ή μεγαλύτερα περάσματα από το σίριαλ, ενώ στην ομάδα θα προστεθεί και η Μαίρη Ραζή.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών στην οποία είδαμε, για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, την Σταυρούλα, τον Φατσέα, τον Περίανδρο και την Χαρά να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». Τη συγκεκριμένη μάλιστα φωτογραφία δημοσίευσε η Τζόυς Ευείδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε τη φωτογραφία με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να ποζάρουν αγκαλιασμένοι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR