counter

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κωστόπουλου στο instagram

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κωστόπουλου στο instagram
Το ξέσπασμα του Πέτρου Κωστόπουλου στο instagram

Μια τεράστια απάτη με θύματα τους χρήστες του διαδικτύου, εμπλέκει τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κρατερό Κατσούλη σε μια τηλεοπτική συζήτηση η οποία και δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουνε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές»,

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασε με τη σειρά του, στέλνοντας δημόσιο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Οι απατεώνες χτυπούν παντού για να φάνε τα λεφτά του κόσμου… Με άλλα πρόσωπα αλλά πανομοιότυπα κείμενα και φωτό!!! Με λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, όπως ειπώθηκε και από την εκπομπή και όπως φαίνεται, αν κάποιος το δει στο site του star. Ελπίζω οι αρχές να βρουν τους απατεώνες μετά τις μηνύσεις».

Πέτρος Κωστόπουλος

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR