counter

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά: "Eντελώς ανυπόστατα όλα αυτά. Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι..."

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά: "Eντελώς ανυπόστατα όλα αυτά. Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι..."
Το ξέσπασμα της Νικολέττας Καρρά: "Eντελώς ανυπόστατα όλα αυτά. Σοκαρίστηκα όταν διάβασα ότι..."

Νικολέττα Καρρά

Συνέντευξη στο “Down Town” και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέττα Καρρά μιλώντας μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο της με τον Φώτο Πιττάτζη.

Πολλά δημοσιεύματα πάντως, στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έκαναν λόγο για «κρίση στον γάμο σας» και «χωρισμό». Τι ισχύει τελικά; Όχι, καμία σχέση! Ανυπόστατα εντελώς είναι. Δεν κατάλαβα ποτέ πώς ξεκίνησε όλο αυτό και γιατί το έγραψαν χωρίς καν να επιβεβαιώσουν πρώτα κάτι. Όταν το διάβασα πρώτη φορά, σοκαρίστηκα. Μετά το διάβασα και μαζί με τον άντρα μου και γελούσαμε. Ακολούθησαν κάποια τηλέφωνα από γνωστούς και φίλους που είχαμε καιρό να δούμε, όπου με ρωτούσαν έντρομοι αν ισχύει ο χωρισμός. Τους καθησύχασα και τους είπα να ηρεμήσουν και να μην ασχοληθούν με ανοησίες. Το ενοχλητικό του πράγματος, όμως, είναι ότι αυτό συνεχιζόταν… Δυστυχώς, δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Ή έπρεπε να βγω δημόσια από την πρώτη στιγμή και να γκρινιάζω ή συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά, μέχρι να έχουν έμπρακτες αποδείξεις ότι αυτά δεν ισχύουν. Επέλεξα να κάνω το δεύτερο. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και συνέχισα, αφήνοντας κάποιους… να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως την κάνουν τελοσπάντων…

Ταιριάζετε σε όλα με τον σύζυγό σου;
Οι πυρήνες μας ταιριάζουν, ξέρουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας. Όχι, δεν μπορούμε σε όλα να είμαστε ίδιοι. Ο σύζυγός μου είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσα να έχω τα περισσότερα κοινά και γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να μοιραστούμε τη ζωή μας. Έχουμε ίδια οπτική ζωής, ίδια νοοτροπία, ίδιες βλέψεις. Έτσι βαδίζουμε μαζί στη ζωή.

Τις δυσκολίες ή τους καβγάδες πώς τους αντιμετωπίζετε;

Με ψυχραιμία. Στην αρχή όταν δεν ξέρεις τον άλλον, όλα τα βλέπεις πολύ πιο μεγάλα απ’ όσο πραγματικά είναι. Τα διογκώνεις λίγο στο μυαλό σου. Όσο περνά ο καιρός και τον μαθαίνεις, όλα ηρεμούν κάπως. Αλλά πάντα υπάρχουν διαφωνίες. Είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες και οι καβγάδες είναι πάντα με ένταση. Είναι μέρος της ζωής αυτά και δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR