counter

Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση: "Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος;"

Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση: "Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος;"
Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση: "Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος;"

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση είναι αμή τι άλλο μια καταξιωμένη γυναίκα στον χώρο του θεάτρου και μια υπέροχη μαμά. Σε συνέντευξη που έδωσε το People Greece και την δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη, μίλησε για τις σχέσεις της, γιατί δεν απέκτησε και δεύτερο παιδί και το θέμα που κρατά χρόνια η κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μια από τις ερωτήσεις που έγιναν στη Μιμή Ντενίση είναι η παρακάτω « Για κάθε παράσταση που ανεβάζεις συμβαίνει το εξής αντιφατικό: το κοινό την αποθεώνει, αλλά κάποιοι την κατακρίνουν.»  και απαντά « Γιατί λες κάποιοι; Δεν μπορώ τον πληθυντικό. Ένας είναι. Ούτε οι δημοσιογράφοι μού έχουν γράψει κακίες, ούτε οι κριτικοί. Αντιθέτως, μου έχουν γράψει τα καλύ­τερα. Είναι γελοίο λοιπόν ο «κάποιος» να γίνεται «κά­ποιοι». Και τι είναι για το θέα­τρο αυτός ο κάποιος; Γιατί τόσα χρόνια πρέπει να συζη­τάμε το τι λέει ο Λαζόπουλος; Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει;»

Η εύλογη ερώτηση που δημιουργείται είναι φυσικά «Τελικά, αυτή η κόντρα δεν τελειώνει ποτέ;» Μα δεν είναι κόντρα. Είναι η επίθεση ενός ανθρώπου, η μονομανία θα έλεγα, προς μια γυναίκα. Μόνο διαφήμιση του κάνω αν απαντήσω. 

Διαβάστε περισσότερα: Νατάσα Θεοδωρίδου: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί διέλυσε τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση

Διαβάστε περισσότερα: Η Μιμή στη Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR