counter

Το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού: "Να τους ενημερώσω βέβαια, ότι..."

Το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού: "Να τους ενημερώσω βέβαια, ότι..."
Το ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού: "Να τους ενημερώσω βέβαια, ότι..."

Μαρία Σολωμού

Συνέντευξη στο περιοδικό «Like» και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Η Μαρία Σολωμού, στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την αμφισβήτηση που εισέπραξε για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά για το αν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την ηθοποιία.  

Ποιοι αμφισβήτησαν τις υποκριτικές σου ικανότητες;  Στην τηλεόραση έχω εισπράξει πολλά όχι. Στο παρελθόν, μου πρότειναν δύο φορές το ρόλο της μάνας σε σήριαλ, για να πάρουν τις προτάσεις πίσω στη συνέχεια. Δεν θεωρούν ότι αντιπροσωπεύω την ιδανική εικόνα της μάνας. Για κάποιο λόγο, πάντα ήθελαν να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι mainstream. Υπάρχουν ακόμη στερεότυπα στην τηλεόραση και το θέατρο. Οι γνωστές ταμπελίτσες που σου βάζουν. Να τους ενημερώσω, βέβαια, ότι ηθοποιοί είμαστε, δεν κάνουμε ριάλιτι. 

Σκέφτηκες ποτέ να εγκαταλείψεις την ηθοποιία; Ναι, και θα το εφαρμόσω αν είναι να έχω προτάσεις που αφορούν στα ίδια και τα ίδια. Μετά τους Singles θέλησα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Βαριέμαι να αναλώνομαι στους ίδιους ρόλους. Νιώθω ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχω φτάσει στο σημείο να κάνω ρόλους που δεν θέλω. Έχω πει, όμως πως αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι που να μη μου αρέσει τίποτα από όσα μου προτείνουν, θα παρατήσω την ηθοποιία και θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει, καλύτερα να μην κάνω τίποτα. Δεν έχω κανένα άγχος να είμαι στην τηλεόραση ή να φαίνομαι. Γι’αυτό και έμεινα τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν θα πεθάνω κιόλας, δεν είναι η ζωή μου η ηθοποιία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR