counter

Το ξανθό λαμπερό κορίτσι ακολουθεί τα χνάρια του δημοφιλούς μπαμπά της στο τραγούδι

Το ξανθό λαμπερό κορίτσι ακολουθεί τα χνάρια του δημοφιλούς μπαμπά της στο τραγούδι
Το ξανθό λαμπερό κορίτσι ακολουθεί τα χνάρια του δημοφιλούς μπαμπά της στο τραγούδι

Η όμορφη νεαρή ξανθιά της φωτογραφίας με το φρέσκο προσωπάκι και το πλατύ χαμόγελο είναι η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μπαμπάς και κόρη εθεάθησαν την Τρίτη στις 17 Δεκεμβρίου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “ Τοκ Τοκ" στο θέατρο Ήβη " και οι δυο τους έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους καθώς ο περήφανος καλλιτέχνης συνοδευόταν από τη γυναίκα της ζωής του, την κόρη του.

Η Ιλένια που είναι 23 χρονών ασχολείται με το τραγούδι και έχει σαν πρότυπο το μπαμπά της καθώς όπως λένε όλοι έχει πάρει αρκετό από το ταλέντο του και θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι ένας καλλιτέχνης που η αναφορά στο όνομά του φέρνει στη μνήμη των ανθρώπων πολλά. Ανήκει στην παλιά σχολή της μουσικής όπου το τραγούδι, όπως λέει, γινόταν με νόημα και όχι καθαρά και μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος γράφει τραγούδια στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και γεγονότα, εικόνες, χρώματα, μυρωδιές, ήχους και το σημαντικότερο χωρίς να σκέφτεται αν θα αρέσουν ή δεν θα αρέσουν.

Κάπως έτσι σκέφτεται και η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια η οποία έχει αδυναμία στο μπαμπά της και όποτε βρει χρόνο πηγαίνουν στο θέατρο ή σε κάποια μουσική παράσταση. Χαμογελαστή και γεμάτη διάθεση έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τη σεμνότητα της όσο και με το λαμπερό της χαμόγελο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR