counter

Τo FTHIS.GR στην πρεμιέρα του: Ποιοι του ευχήθηκαν στο καμαρίνι, το φιλί του με την Ελένη Φουρέιρα, η συνάντηση - έκπληξη! (Δείτε φωτογραφίες και video)

Τo FTHIS.GR στην πρεμιέρα του: Ποιοι του ευχήθηκαν στο καμαρίνι, το φιλί του με την Ελένη Φουρέιρα, η συνάντηση - έκπληξη! (Δείτε φωτογραφίες και video)
Τo FTHIS.GR στην πρεμιέρα του: Ποιοι του ευχήθηκαν στο καμαρίνι, το φιλί του με την Ελένη Φουρέιρα, η συνάντηση - έκπληξη! (Δείτε φωτογραφίες και video)

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου

Μια βραδιά που τα είχε όλα! Πολύ κέφι, πολλή διάθεση, χιούμορ, σύγκινηση και εκπλήξεις!  Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε χτες το βράδυ στη σκηνή του "Thalassa People's Stage" και ξεσήκωσε το πλήθος των θαυμαστών του που είχε γεμίσει ασφυκτικά το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα, τους Freaky Fortune και τον Χρήστο Π. 

Λίγο πριν την έναρξη 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφτασε στο μαγαζί γύρω στις 11.00 το βράδυ, και αφού φωτογραφήθηκε και έκανε δηλώσεις στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, κατευθυνθηκε στο καμαρίνι του για να ετοιμαστεί. Εκεί τον περίμεναν οι στενοί του συνεργάτες, καθώς και οι δύο αδελφές του, η Βάσω και η Μαρία. Όπως αναφέρει στο FTHIS.GR πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή, "ο Γιώργος δεν είχε καθόλου άγχος και ήταν χαλαρός. Και αυτό γιατί ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις πρόβες. Μάλιστα, αυτή τη φορά θέλησε το πρόγραμμα να κινηθεί πιο αυθόρμητα, χωρίς αυστηρή σκηνοθετική καθοδήγηση. Είναι και ο ίδιος εξάλλου, σ' αυτή τη διάθεση". Ανάμεσα σ' εκείνους που του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" λίγο πριν από την έναρξη του προγράμματος, ήταν και οι κουμπάροι του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Βαγγέλης Μητρογιάννης.  

Η εμφάνισή του

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη για άλλη μια φορά δεν έμεινε ασχολίαστη. Στο πρώτο μέρος του προγράμματός του στη σκηνή επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι - φούστα και ένα φανελάκι, ενώ στο δεύτερο μέρος ένα κολάν και ένα αμάνικο γιλέκο. Η επιλογή των συγκεκριμένων ρούχων έγινε σε συνεργασία με το στιλίστα του Al Giga. Τα μαλλιά του επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Μπαλαμπάνης και το make up ο Μιχάλης Θυριανός.

H εντυπωσιακή έναρξη

Το πρόγραμμα ξεκίνησε γύρω στις 12:30 με τον Χρήστο Π. Ακολούθησαν οι Freaky Fortune και μετά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα Apostolos Mitropoulos και παπούτσια Louboutin. Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε στη σκηνή γύρω στη 1: 30 ανοίγοντας το πρόγραμμά του με το αγαπημένο του τραγούδι "Λείπει πάλι ο Θεός". Στο πρώτο μέρος του προγράμματός του τραγούδησε παλιές γνωστές του επιτυχίες που, όμως, τα τελευταία χρόνια τις είχε αφήσει "εκτός". Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, αυτή ήταν μια συνειδητή επιλογή καθώς ήθελε να τις ΄"ξεκουράσει" για κάποιο διάστημα και τώρα αποφάσισε να της εντάξει και πάλι στο ρεπερτόριο του. Έτσι, οι θαυμαστές του είχαν την ευκαίρια να ακούσουν ξανά μετά από πολύ καιρό το "Μίλα" και το "Με τα μάτια να το λες".

Δείτε το video από την έναρξη

Η συγκίνηση του Γιώργου και το φιλί με την Ελένη

Στη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Γιώργος επέλεξε να πει ένα τραγούδι σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό, το "Aύγουστο" του Βασίλη Καρρά. Ωστόσο, η επιλογή αυτή ήταν ξεχωριστή, καθώς το αφιέρωσε σε έναν πολύ καλό του φίλο, ο οποίος και του το έμαθε. Η συγκίνηση του Γιώργου ήταν εμφανής. Ανάμεσα στις επιτυχίες εκείνες που ο δημοφιλής τραγουδιστής επέλεξε να τραγουδήσει είναι η γνωστή επιτυχία "Έχω κλάψει" του Χρήστου Κυριαζή.  

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος κάλεσε στη σκηνή την Ελένη Φουρέιρα για να κάνουν ντούετο. Η Ελένη ντυμένη με ένα κορμάκι από την προσωπική της συλλογή, φούστα Stelios Koudounaris και παπούτσια Louboutin ερμήνευσε μαζί με το Γιώργο το δημοφιλές hit "Summer in Greece" και στη συνέχεια οι δυο τους τραγούδησαν το "Αμανέ". Μάλιστα, ο Γιώργος φόρεσε γυαλιά μυωπίας για πει το τραγούδι. Στη διάρκειά του, έκανε πλάκα στην Ελένη επαναλαμβάνοντας της ότι θα ήθελε να γίνει "Κυρία Μαζωνάκη". Αφού ολοκλήρωσαν το τραγούδι τους, ο Γιώργος της είπε "Εντάξει, μπορείς να φύγεις τώρα" και η Ελένη αρχίζει να απομακρύνεται. Ωστόσο, ο Γιώργος της ζήτησε να γυρίσει πίσω και με την επιστροφή της αντάλλαξαν ένα έντονο φιλί!

Δείτε το ντουέτο τους.

Το συνάντηση- έκπληξη

Γύρω στις 4 το πρωί και ενώ ο Γιώργος εμφανίστηκε για στο δεύτερο μέρος του προγράμματός του στο οποίο ερμήνευσε λαικές επιτυχίες, στο κέντρο μπαίνει ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής τον εντοπίζει ανάμεσα στους θαμώνες και κατευθύνεται στο τραπέζι του. Οι δυό τους μοιράστηκαν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν μαζί τρεις γνωστές επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή, "Το ωραιότερο πλάσμα", το "Στον 7ο ουρανό" και το "Σε νοσταλγώ". Φυσικά, ο ενθουσιασμός του πλήθους και οι επιδοκιμασίες ήταν έντονες, ενώ το FTHIS. GR έμαθε ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος fan του Γιώργου Μαζωνάκη και τον παρακολουθεί όπου εμφανίζεται.

Δείτε τη φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το FTHIS.GR

Γιώργος Μαζωνάκης  

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR