counter

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του δεύτερου live του Dancing with Stars 4!

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του δεύτερου live του Dancing with Stars 4!
Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του δεύτερου live του Dancing with Stars 4!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο τέταρτος κύκλος του Dancing with the Stars 4 έκανε έναρξη το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου κλέβοντας τις εντυπώσεις από τα πρώτα του λεπτά! Οι άνθρωποι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες θα δίνουν κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν λαμπερές τηλεοπτικές στιγμές!

Το FTHIS.GR βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα παρασκήνια του χορευτικού show για να καταγράψει καρέ-καρέ την προετοιμασία των επωνύμων και των χορευτών, την αγωνία, τον ενθουσιασμό αλλά και το «φόβο» τους για την κριτική επιτροπή !

Από νωρίς το απόγευμα οι celebrities βρίσκονται στα studio από όπου μεταδίδεται το φαντασμαγορικό show ώστε να κάνουν τις τελευταίες πρόβες, να δοκιμάσουν τα ρούχα τους, να μακιγιαριστούν και να πάρουν μια ανάσα πριν το απαιτητικό διαγωνιστικό κομμάτι του DWTS! To FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ό,τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες πριν…"αρχίσει ο χορός" όπως θα έλεγε και η "βασιλισσά" του, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού!

Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή, Γωγώ Μαστροκώστα, Μαίρη Συνατσάκη, Χρύσπα, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Χατζίδου, Μιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Σάκης Αρσενίου, Άλεξ Κάβδας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θάνος Καληώρας και Κωνσταντίνα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα μια βραδιά! Δείτε τους πριν την έναρξη του αποψινού λαμπερού show!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR