counter

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 5ου live του "Dancing with Stars 4"!

Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 5ου live του "Dancing with Stars 4"!
Το FTHIS.GR στα παρασκήνια του 5ου live του "Dancing with Stars 4"!

Το 5ο live του "Dancing with the stars 4" ξεκινάει σε λίγα λεπτά και το "FTHIS.GR" σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα παρασκήνια από τα καμαρίνια των celebrity διαγωνιζομένων!

Το "FTHIS.GR" βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα παρασκήνια του χορευτικού show για να καταγράψει καρέ-καρέ την προετοιμασία των επωνύμων και των χορευτών που απόψε θα χορέψουν ρούμπα και μπατσάτα!

To FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ότι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του "Dancing with the stars 4". Οι Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή, Γωγώ Μαστροκώστα, Μαίρη Συνατσάκη, Χρύσπα, Κατερίνα Στικούδη, Μιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Άλεξ Κάβδας, Ησαΐας Ματιάμπα και Θάνος Καληώρας είναι έτοιμοι για να δώσουν και απόψε τον καλύτερο τους εαυτό! Γεμάτοι ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής!

Οι άνθρωποι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες δίνουν κάθε Κυριακή κάνουν τα πάντα για να μας χαρίσουν λαμπερές τηλεοπτικές στιγμές! Από νωρίς το απόγευμα οι celebrities βρίσκονται στα Studio του "Dancing with the stars 4", απ’ όπου μεταδίδεται το φαντασμαγορικό show ώστε να κάνουν τις τελευταίες τους πρόβες, να δοκιμάσουν τα ρούχα τους και φυσικά για να επιμεληθούν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους.

Δείτε αποκλειστικά φωτογραφίες από τα παρασκήνια του 5ου live του Dancing with the stars!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR