counter

Το FTHIS.GR ψήφισε τις καλύτερες εμφανίσεις του Rising Star και σου αποκαλύπτουμε πως μπορείς να τις κάνεις δικές σου…

Το FTHIS.GR ψήφισε τις καλύτερες εμφανίσεις του Rising Star και σου αποκαλύπτουμε πως μπορείς να τις κάνεις δικές σου…
Το FTHIS.GR ψήφισε τις καλύτερες εμφανίσεις του Rising Star και σου αποκαλύπτουμε πως μπορείς να τις κάνεις δικές σου…

Κάθε Κυριακή συντονιζόμαστε στη συχνότητα του Ant1 για να ψηφίσουμε το καλύτερο ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού! Κάθε Τρίτη όμως, εδώ στα γραφεία του FTHIS.GR και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα μόδας ψηφίζουμε ή καλύτερα ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας fashion looks. Το καλύτερο όμως, έρχεται τώρα: Δεν ξεχωρίσαμε απλώς τα looks αλλά ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου με ένα απλό κλικ.

Μεταφερόμαστε νοητά για λίγο στο blue room και ανακηρύσσουμε fashion queen της βραδιάς την Καλομοίρα. Λατρέψαμε την υπέροχη ολόσωμη φόρμα της super fit Καλομοίρας. Σε skinny γραμμή και με υπέροχα cut-outs η σιλουέτα της διαγραφόταν με τον ιδανικό τρόπο. Η ολόσωμη φόρμα είναι δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB και έχει μπει άμεσα στην shopping list μας καθώς η συγκεκριμένη φόρμα είναι ένα κομμάτι passe-partout για την ντουλάπα μας. 

Η Καλομοίρα με φόρμα BSB

Δεύτερη ξεχωρίσαμε την Ερωφίλη Τζάνου με total black look ως μια από τις κομψότερες εμφανίσεις. Το πουκάμισο και η παντελόνα από την εταιρία μόδας BSB συνθέτουν ένα κομψό look που κολακεύει τη σιλουέτα.

Η Ερωφίλη Τζάνου με outfit BSB

Super stylish και η Κέλλυ Βουδούρη η οποία φόρεσε το μεγαλύτερο trend της επερχόμενης άνοιξης ένα λευκό σακάκι και το αναβάθμισε με ένα top τύπου lingerie με δαντέλα από την εταιρία μόδας BSB.

Η Κέλλυ Βουδούρη με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι στα παρασκήνια του Rising Star.

Νεανική και φρέσκια η γλυκιά Δώρα Μηλιοπούλου μας υπενθύμισε ότι το λευκό παντελόνι καμπάνα μπορεί να φορεθεί όλη τη σεζόν αρκεί αν φορεθεί με ένα θηλυκό μαύρο top με την σφραγίδα της εταιρίας μόδας BSB.

Η Δώρα Μηλιοπούλου με λευκό παντελόνι καμπάνα και μαύρο top από τα BSB

Οι λάτρεις του floral  σίγουρα ψήφισαν τη Γιάννα Φαφαλιού η οποία επέλεξε ένα floral μάξι φόρεμα από την εταιρίας μόδας BSB. Sexy αλλά και κομψό ανέδειξε τη θηλυκή σιλουέτα της παίχτριας και νομίζω μπαίνουμε στον πειρασμό να το αγοράσουμε. Τι λες; 

Η Γιάννα Φαφαλιού με floral φόρεμα BSB

Last but  not least, η Αναστασία Ιωακειμίδου που μας παρέδωσε μαθήματα styling για το πως το rock attitude κατακτά το stage. Έχουμε ήδη αγοράσει το δερμάτινο jacket και το jean της με τα σκισίματα, φυσικά κάνοντας κλικ στο online store της εταιρίας μόδας BSB.

Η Αναστασία Ιωακειμίδου με outfit BSB

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR