counter

Το FTHIS.GR ξέρει τι έκαναν και που πήγαν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει τι έκαναν και που πήγαν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει τι έκαναν και που πήγαν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Παρέλαση επωνύμων σε παραστάσεις και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Η παράσταση "Οιδίπους Τύρρανος", σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Αιμίλιο Χειλάκη. Την παράσταση παρακολούθησαν αρκετοί επώνυμοι, όπως η Μαρινέλλα, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εκεί, επίσης, ήταν η Σοφία Βογιατζάκη μαζί με την Αποστολία Ζώη, η Κατερίνα Λέχου, η Γωγώ Μπρέμπου και πολλά ακόμα γνωστά πρόσωπα της σόουμπίζ.

Ακόμα, τη μουσική παράσταση “Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή” της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, παρακολούθησε η Άβα Γαλανοπούλου μαζί με τον Βασίλη Θωμόπουλο, ο Χάρης Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Περρής.

Τέλος, το Posidonio επέλεξε για την διασκέδασή του ο Χρήστος Δάντης, συνοδευόμενος από την Τζένη Βουτσίνου, και ο Χάρης Κωστόπουλος με τη σύζυγό του. Επίσης, εκεί ήταν η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, ενώ λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδασε ο Ντέμης Νικολαϊδης, αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης με τη νέα του σύντροφο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR