counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Αντύπα διασκέδασε ο συμπαρουσιαστής της την βραδιά της Eurovision, Γιώργος Καπουτζίδης. Εκεί και η Κατερίνα Καινούργιου, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Εύη Βατίδου.

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Παιδία παίζει" στην Ακτή Πειραιώς το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, οΤζώνυ Βαβούρας και ο Λάκης Παπαδόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τον κόσμο που ήταν εκεί.

Στο opening ολοκαίνουργιου καφέ έδωσε το "παρών" η Πατρίτσια Περιστέρη- Μίλικ.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος διασκέδασε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο Κιάμος έδωσε το μικρόφωνο στον συνάδελφό του που ερμήνευσε κάποιες επιτυχίες του.

Πρεμιέρα έκανε στη νυχτερινή Αθήνα ο Τζίμης Πανούσης. Πολλοί celebrities βρέθηκαν στο Troika Club της Πειραιώς για να παρακολουθήσουν την ανατρεπτική παράσταση.

Γεύσεις σούσι απόλαυσαν οι Shaya, Χριστίνα Παππά και Χάρης Σιανίδης σε γνωστό ασιατικό εστιατόριο της Γλυφάδας που ανήκει στον γιο της ηθοποιού, Δημήτρη.

Το κλασικό έργο του Γιουτζήν Ο Νηλ "Το Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά ανεβαίνει στην σκηνή του Εθνικού θεάτρου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Ακύλλας Καραζήσης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Χρήστος Λούλης, Γιώργος η Θέμις Μπαζάκα, η Μάγια Λυμπεροπούλου και ο Γιώργος Κοτανίδης.

Στη σκηνή του bar restaurant που ανήκει στον Φώτη Σεργουλόπουλο εμφανίστηκε για μία βραδιά η Πωλίνα.

Σε πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού εμφανίστηκε ο Χρήστος Χολίδης, Πολλοί φίλοι του βρέθηκαν στο bar των βορείων προαστίων που εμφανίστηκε και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR