counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο Άνοδος Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις. Το πρόγραμμά της θα παρουσιάζεται έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου. 

Πρεμίερα έκανε στο Badminton η παράσταση «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω», σε σκηνοθεσία Άννας Χατζησοφιά. Παίζουν: Σύλβια Δελικούρα, Άννα Κουρή, Μάρα Μπαρόλα, Καίτη Παπανίκα, Ελένη Φίλιππα. 

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Θανάσης Αλευράς με την καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα παρουσιάζουν ένα μουσικό θέαμα "Burlesque" στο Fuzz. Μία αισθητική επανάσταση ενάντια στην υστερία των Καμπαρέ που σαρώνουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Με τη βοήθεια μίας ομάδας ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών - καταστροφών κι ενός καλεσμένου έκπληξη, κάθε Παρασκευή παίρνουν τη ζωή σας στα χέρια τους και την απογειώνουν. Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα. Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Σκόκος. One of a Kind: Άντεια Ολυμπίου, Άννα Φιλιππάκη, Ιφιγένεια Αλυσανδράτου. Δημιουργική Ομάδα: Ελένη Γκασούκα, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Πάνος Σουρούνης, Άντεια Ολυμπίου, Άννα Φιλιππάκη, Ιφιγένεια Αλυσανδράτου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα - Σπείρα, οργανώνουν την καινούργια τους παράσταση στο θέατρο, στο καλλιτεχνικό σπίτι του Μιχάλη Κακογιάννη, με τίτλο, το πολυαγαπημένο τραγούδι, «Όταν έχω εσένα». 

Το πρώτο μοντέρνο πανασιατικό εστιατόριο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο Κολωνάκι, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ανέλαβε το opening party του μαγαζιού, ενώ πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί.

Στο νυχτερινό κέντρο Fever, πραγματοποιήθηκε η απονομή στο Νίκο Οικονομόπουλο. Στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον Βασίλη Καρρά και την Ελένη Φουρέιρα. Η απονομή για τον διπλά πλατινένιο δίσκο "Ειλικρινά", έγινε στο πρώτο πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ η δισκογραφική του εταιρεία Minos, του απένειμε τιμητική πλακέτα για τον προηγούμενο δίσκο του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR