counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο Acro που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης διασκέδασε η Αποστολία Ζώη παρέα με στενή της φίλη, το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου.

«Γκαγκαντιν - Οι Γενναίοι της Νύχτας» είναι ο τίτλος του προγράμματος που φέρνει μαζί τέσσερα μεγάλα, αν και ετερόκλητα και διαφορετικής αξίας, ονόματα της ελληνικής μουσικής, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά, στην «Ακτή Πειραιώς», με τη συμμετοχή ακόμα του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και της Βερόνικας Δαβάκη. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου.

Οι Onirama ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Cabaret, κάνοντας δυναμική επιστροφή στην νυχτερινή Αθήνα. Τον frontman του γκρουπ, Θοδωρή Μαραντίνη, απόλαυσε η σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου, παρέα με τον στενό της φίλο, Παύλο Σταματόπουλο.

Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε δυναμικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και εγκαινίασε τον δικό του χώρο, ένα club στο κέντρο της Αθήνας, το L' Arc. Το πρώτο πάρτι του Λάκη Γαβαλά, ήταν με θέμα "πίπες και τσιμπούκια".

Σε γνωστό κατάστημα ρούχων στο Χαλάνδρι πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazaar με πολλές επώνυμες παρουσίες.

Πρεμιέρα για το «One Mark show» του Μάρκου Σεφερλή στο Music Hall «REX», το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. Μια ολοκαίνουρια παράσταση, με τον Μάρκο Σεφερλή σε μεγάλα κέφια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR