counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Κέντρο Αθηνών με το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Ρόκκου διασκέδασαν πολλοί celebrities. Τις μεγάλες επιτυχίες των τραγουδιστών, απόλαυσε η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σόφη Πασχάλη που μάλιστα χόρεψε σε μεγάλα κέφια αλλά και ο Κώστας Καραφώτης.

Στο Baraonda κάθε Κυριακή γίνεται party με την Αμαρυλλίδα να τραγουδά και την Ράνια Κωστάκη να παίζει μουσική. Ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του, Βίλλυ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και ο Χρήστος Χολίδης με την αδελφή του, Χριστίνα, ήταν εκεί.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασαν πολλοί επώνυμοι πριν μερικές μέρες. Στο Φωταέριο, βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κώστας Φραγκολιάς με την σύντροφό του και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στη σκηνή μαζί με την Ελένη Βιτάλη σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη με τίτλο: «Νυν και αεί… Τσιτσάνης». Ο γνωστός συνθέτης επέλεξε πασίγνωστα κομμάτια του Βασίλη Τσιτσάνη, τα ενορχήστρωσε και τις παρουσίασε με μία από τις πιο όμορφες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, αυτή της Ελένης Βιτάλη. Μαζί τoυς εμφανίζεται η Ηρώ Σαϊα. 

Πρεμιέρα έκανε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η παράσταση "Πολιτισμός: μία κοσμική τραγωδία". Μετά την παράσταση ακολούθησε δεξίωση στο coffee-bar-restaurant OPEN HOUSE. Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης  Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Δροσάκη, Τάσος Καραχάλιος, Γιώργος Παπαπαύλου, Κρις Ραντάνοφ.

Πρεμιέρα έκανε πριν μερικές μέρες η μουσική παράσταση «η Βάνα και οι φίλοι της», που θα παρουσιάζει κάθε Πέμπτη στο «L’Arcade» η Βάνα Μπάρμπα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ηθοποιού που περιλαμβάνει μια μουσικοθεατρική παράσταση που ξεκινά από την ωραία Ελλάδα του ‘50 και καταλήγει στο σήμερα του ολέθρου. Στο τραγούδι η Ελισάβετ Χρήστου και η Αγγελική Δάρρα. Η σκηνή του «L’Arcade» θα γεμίσει με πολλούς guest ηθοποιούς!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR