counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Βάνα Μπάρμπα ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στο L'Αrcade, εκεί που ανεβάζει μια μουσική παράσταση. Η Βάνα Μπάρμπα, εμφανίστηκε αρκετά εντυπωσιακή, με μάξι μαύρο φόρεμα, έχοντας πολύ καλή διάθεση. Ο Κώστας Καραφώτης, η Χριστίνα Μαραγκόζη και η Μαρία Ματσούκα βρέθηκαν εκεί.

Ο Δήμος Μυλωνάς μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με τo stand up comedy «Άρατα Κούρατα» σε κείμενα, σκηνοθεσία του ίδιου. Παίζουν: Δήμος Μυλωνάς, Κατερίνα Πολίτη, Αγάπη Μπογκατούροβα, Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, ξεκίνησαν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά. Στο μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει, ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Στο Tas Stage βρέθηκε ο Κώστας Βουτσάς με την σύντροφό του και Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του, Βίλλυ, για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Ένσκυλον Εντέχνως" με την Ματθίλδη Μαγγίρα και τον Κρατερό Κατσούλη. Εκεί έδωσε το "παρών" και ο Μάνος Ελευθερίου.

Ο "Ρινόκερος" του Ευγένιου Ιονέσκο ανεβαίνει στο θέατρο Θησείον σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, με σημαντικούς πρωταγωνιστές, όπως ο Μανώλης Μαυροματάκης και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Μαζί τους παίζουν επίσης οι: Θανάσης Δήμου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ηρώ Μπέζου, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να κάνει ένα μικρό πάρτι για τους στενούς του φίλους, προκειμένου να σβήσει σε γιορτινό κλίμα τα κεράκια της τούρτας του!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR