counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Αθηνά Οικονομάκου, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Tas, με τα τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια, πήγε στο τραπέζι τους, και τους αφιέρωσε τις επιτυχίες της. Το ίδιο βράδυ, βγήκε η Ευαγγελία Αραβανή, επιλέγοντας το νυχτερινό κέντρο Acro που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Στο θέατρο Παλλάς έδωσε το "παρών" η Μιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα, παρέα με την Βάνα Μπάρμπα και την κόρη της, Φαίδρα. Η Μιμή Ντενίση, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης "I am what I am" συνεχάρη τον Τάκη Ζαχαράτο, κάνοντας χιούμορ μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Την ίδια παράσταση παρακολούθησε και η Έλλη Στάη.

Η Κλώντια Άννα Στόγια, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, άνοιξε την δική της σχολή χορού και πολλοί φίλοι της βρέθηκαν στα επίσημα εγκαίνια της σχολής. Πρώτος και καλύτερος, ο περσινός παρτενέρ της στο show, Τρύφωνας Σαμαράς. Μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσε η Κατερίνα Στικούδη, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Άλεξ Κάβδας.

Ο Τζίμης Πανούσης, διασκέδασε με την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Αθηνά Αϊδίνη, στην Ιερά Οδό, σε ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ελένη Βιτάλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR