counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αθηνών για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ο Πουπουλένιος" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνόδευε η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Ευθύμης Ζησάκης.

Στο νυχτερινό κέντρο Caramela που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Σάκης Αρσενίου διασκέδασε η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Στικούδη, η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά το πάρτι που διοργανώθηκε για το Dancing with the Stars 4. Η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη τα έδωσαν όλα στο χορό, ενώ η Σταρ Ελλάς 2005, πήρε το μικρόφωνο, ξεδιπλώνοντας άλλο ένα ταλέντο της.

Στα εγκαίνια κέντρου αισθητικής και περιποίησης άκρων βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz, θέλοντας να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες για τον νέο χώρο που δημιούργησαν.

Στο νυχτερινικό κέντρο Βοτανικός που εμφανίζεται ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη διασκέδασε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Θεοχάρη και την Βασιλική Ανδρίτσου.

Μετά από δύο επιτυχημένους μήνες στο Θέατρο της Ημέρας, η παράσταση «Συγχαρητήρια, Προσλαμβάνεσθε!» από 5 Φεβρουαρίου μετακομίζει στο Θέατρο Χυτήριο. Παίζουν:Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Ζώης, Γιώργος Ασπετάκης, Θεοδώρα Παπαιωάννου, Νίκη Λίνου, Υρώ Πυρένη, Ιωάννης Παπλωματάς. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR