counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος, διασκέδασε η Έλντα Πανοπούλου και η Εύη Φραγκάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, επισκέφθηκε την Νατάσα Θεοδωρίδου στο καμαρίνι της και της έδωσε συγχαρητήρια για το πρόγραμμα που παρουσιάζει.

H μουσική παράσταση "Ζέβρα Πυτζάμα" σηματοδοτεί την επανένωση της Μαριανίνας Κριεζή με την Άννα Παναγιωτοπούλου, βασικών δημιουργών της θρυλικής Λιλιπούπολης. Η Μαριανίνα Κριεζή έχει γράψει τα κείμενα και τους στίχους των τραγουδιών, ο Διονύσης Τσακνής έχει συνθέσει τη μουσική, διευθύνει την ορχήστρα της παράστασης και υποδύεται τον «Ντιλιβερά της Χαράς», η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Φωκάς Ευαγγελινός έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η μουσική παράσταση έκανε επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Στο "Φωταέριο" που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασε η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η παρουσιάστρια ήταν σε μεγάλα κέφια και έδειχνε να περνούσε τέλεια. Εκεί βρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Μαρία Ματσούκα.

Στο εστιατόριο Pasaji στο κέντρο της Αθήνας επέλεξαν να δειπνήσουν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν φίλους και να απολαύσουν γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας.

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η παρουσιάστρια του Greek Pole Dance Championship 2014. Επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς και κριτές της διοργάνωσης ήταν οι παγκοσμίου φήμης αθλητές με ξεχωριστές διακρίσεις: Marion Crampe, Carneiro Manuela και Keem S. Martinez και οι τρεις τους από την Γαλλία. Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Κλέλια Πανταζή.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του, Μαρία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον υποδέχθηκε και βέβαια του πρότεινε το μικρόφωνο, με τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει μερικές από τις επιτυχίες του.

Στο Vox, για να απολαύσει τον Πάνο Καλλίδη, τον Χρήστο Χολίδη και την Χρύσπα βρέθηκε ο Stan με φιλική του παρέα. Εκεί ήταν και η Νίνα Λοτσάρη, ενώ αμφότεροι πήραν το μικρόφωνο κάνοντας το δικό τους mini πρόγραμμα.

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Κώστας Καραφώτης, που το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος βράβευσε και απένημε τιμητικές πλακέτες στους εθελοντές - υποστηρικτές που βοηθούν στο σημαντικό έργο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR