counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Άμλετ του Σαίξπηρ ανεβαίνει από την «Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων» στο Θέατρο Πορεία. Το βράδυ της Τρίτης 6 Μαϊου η παράσταση έκανε επίσημη πρεμιέρα.

Στο Bukowski Grill στη Γλυφάδα δείπνησε ο Πάνος Καλίδης, με τη σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου. Το ζευγάρι απόλαυσε τις γεύσεις του εστιατορίου και πόζαρε χαμογελαστό στο φακό.

Η Εταιρία Θεάτρου Συν–Επί (+,Χ) σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, στο πλαίσιο της αποστολής του για την προώθηση του γαλλικού πολιτισμού στην Ελλάδα και την ανάπτυξη των πολιτιστικών ανταλλαγών, παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη την Ιφιγένεια του γάλλου συγγραφέα Ζαν Ρενέ Λεμουάν. Το έργο σκηνοθετεί ο ίδιος ο συγγραφέας, με τη Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της Ιφιγένειας.

Στο νυχτερινό κέντρο Posidonio διασκέδασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια, επισκέφθηκε το χώρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και γιόρτασε εκεί την ονομαστική της εορτή.

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Δημήτρη Καρατζιά «Αρκετά πια με την Αντέλα», σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Αθηνά Τσιλύρα, Νίκη Αναστασίου και Σεβίνα Μαραγκού.

Το ebasket.gr και ο Περικλής Δορκοφίκης διοργάνωσαν ένα μεγάλο μπασκετικό πάρτυ στο OPUS. Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν υπέρ της ενίσχυσης του εκκλησιαστικού βρεφονηπιακού σταθμού, Αγία Ειρήνης, της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR