counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το cd «Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου», βασισμένο σε 2 βιβλία της Φωτεινής Τσαλίκογλου παρουσιάστηκε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο- δισκοπωλείο της Αθήνας. 11 τραγούδια σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και 8 χρωματιστά κείμενα με πάνω από 30 επώνυμους συνθέτες, ερμηνευτές και ηθοποιούς να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη δημιουργία αυτού του cd τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στα «Παιδικά Χωριά SOS” και στο “ΚΕΘΕΑ- Εν Δράσει”. Την βραδιά έκλεισαν μουσικά οι περισσότεροι συντελεστές του δίσκου όπως ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Γιώτα Νέγκα και Ηρώ.

Πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου για το έργο "Συμβολαιογράφος" του Νίκου Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου. Τον μονόλογο ερμηνεύει η Ηρώ Μανέ που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς μια συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια του συνθέτη Βασίλη Δημητρίου. Στη βραδιά πήραν μέρος καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής, μερικοί εκ των οποίων έχουν συνεργαστεί με τον συνθέτη. Εκεί παρευρέθηκαν οι Μανώλης Μητσιάς, Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης, ενώ εμφανίστηκαν και η Ρίτα Αντωνοπούλου με την Ηρώ Σαΐα, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Βασίλη Δημητρίου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR