counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μεγάλο πάρτι διοργανώθηκε στο Ballroom ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Η σάλα, μετατράπηκε σε ένα παραδεισένιο χώρο, που πάνω από 20 άγγελοι, υποδέχτηκαν τον κόσμο σε ένα event πραγματική εμπειρία ζωής.

Ένας ολοκαίνουριος χώρος στη νυχτερινή Αθήνα έκανε εγκαίνια το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Bar με ελληνική μουσική άνοιξε τις πόρτες του και πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν.

Η Σοφία Παθέκα οργάνωσε ένα μασκέ πάρτυ για λίγους και καλούς φίλους ,στο σπίτι της στην Πολιτεία. Όλοι οι καλεσμένοι είχαν ντυθεί αποκριάτικα και είχαν εξαιρετική διάθεση. Η Σοφία ήταν Μελισσούλα,η Έλλη Αγγελιδάκη διαολάκι, και ο Διονύσης Ζάχος, Ρένα Βλαχοπούλου!  

Στο κατάμεστο από 3.500 θεατές Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου δεκάδες διάσημοι 'Ελληνες για να παρακολουθήσουν το premium fight show The Battle 4. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο. Το event ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Διοργανωτής του premium fight show The Battle 4 είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωσταντινίδης ο οποίος δήλωσε στο ΟΚ! "Είναι ένα show με επαγγελματικούς αγώνες βασισμένο σε Ολανδικό project".

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Πάρις Κασιδόκωστας, η Εριέττα Κούρκουλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Μάρα Δαρμουσλή, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο αρχισυντάκτης ειδήσεων του Star channel Ηλίας Παπανικολάου, ο Κώστας Σόμμερ και πολλοί άλλοι. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Ιούνιο του 2013 στη Βούλα ενώ νικητής αναδείχτηκε ο Παύλος Καπώνης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR