counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Όλος ο καλός ο κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου στο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Χατζίδου. Ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του Σοφία, η Στέλλα Καλλή αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας διασκέδασαν με τις επιτυχίες του νεαρού τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πάριος και η Κατερίνα Στανίση διασκέδασαν με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο "Μαζώ", έδωσε όπως ήταν φυσικό το μικρόφωνο και στους δύο για να ερμηνεύσουν κάποιες επιτυχίες τους, ενώ ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Στανίση στη Θεσσαλονίκη από τις 5 Απριλίου.

Στο σπίτι με τον μικρό τους πρίγκιπα επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Μαρτίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης με την σύζυγό του Νάνσυ Μπίσια. Το γνωστό ζευγάρι που απέκτησε πριν λίγες μέρες το πρώτο του παιδάκι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Με τις επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη διασκέδασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρέα με τη στενή του φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη στο νυχτερινό κέντρο Teatro. Εκεί και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Μάρκος Σεφερλής «εισβάλλει» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σατιρίζει, σχολιάζει και «ειρωνεύεται» τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με σύνθημα...«Gelio is free»! Πρωταγωνιστές της νύχτας, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Αγάθωνας και πολλοί άλλοι, εμφανίζονται «ζωντανά» – μέσα από τις πιστές μεταμφιέσεις του – στη σκηνή του Γυάλινου, στο πιο ανατρεπτικό – ξεκαρδιστικό σόου της χρονιάς!

Στο Les Petites Maisons της Γλυφάδας ανεβαίνει η μουσική παράσταση "The Kaliardians" με πρωταγωνίστρια την Ματθίλδη Μαγγίρα. Με το ξεκαρδιστικό show διασκέδασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η σύζυγός του, Κιμ Κίλιαν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR