counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Λίγο πριν την έναρξη των παραστάσεων της, η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε το νέο της album με τίτλο "Άνω τελεία" από την Feelgood Records.Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου βάζει μία "άνω τελεία" στην περιοδεία της στην Ελλάδα και ξεκινά για πρώτη φορά τις εμφανίσεις της στο Passport στον Πειραιά.

Τα γυρίσματα για το trailer της παράστασης "Hangover 4" πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στο θέατρο "Αθηνά". Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της, σε μεγάλα κέφια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στην νέα διανομή, συμμετέχει ο Σωτήρης Καλυβάτσης που αντικαθιστά τον Πάνο Μουζουράκη. Στον θίασο παραμένει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πέτρος Λαγούτης, και ο Μάριος Αθανασίου.

Στο bar resturant Pablo στην Κηφισιά που ανήκει στον Χρήστο Φερεντίνο και τον Θανάση Πανουργιά διασκέδασαν πολλοί celebrities. Εκεί για να τους υποδεχτεί ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και η Λάουρα Νάργες.

Ο Γιάννης Κακλέας, μετά τις "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" συνεργάζεται ξανά με την Βίκυ Σταυροπούλου σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία του Georges Feydeau. Η παράσταση "Ψύλλοι στ' αυτιά", σε με έναν μεγάλο θίασο σπουδαίων κωμικών ηθοποιών, παρουσιάζεται από τις 10 Οκτώβριου στο Θέατρο Αλίκη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Μίνα Αδαμάκη. Μαζί τους οι: Κωνσταντίνος Κακούρης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μάρκος Μπούγιας και ο Θωμάς Παλιούρας. Τους 12 ηθοποιούς θα συνοδεύει μουσικά επί σκηνής ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR