counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο "Βοτανικός" που εμφανίζεται ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη διασκέδασε ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Πηγή Δεβετζή. Οι δυο τους χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ φωτογραφήθηκαν στα καμαρίνια αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος.

Στο "Fantasia" που εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Βέρτης με την Αποστολία Ζώη διασκέδασαν πολλοί celebrities το βράδυ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Ανδρέας Στάμος ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Frangelico. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ενώ στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε η Ζώζα Μεταξά.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάστηκε στο Θέατρο Αλκμήνη το μονόπρακτο του Ίσραελ Άρθρουρ Χόροβιτς "Η Γραμμή". Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, έδωσαν το "παρών" πολλοί επώνυμοι.

Η παράσταση "Αριστοφάνης τώρα", του Σταμάτη Κραουνάκη φορτωμένη με δάφνες και περγαμηνές από την ευρωπαϊκή της πορεία και από την Μικρή Επίδαυρο, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Από τις 25 Οκτωβρίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο "Όταν έχω εσένα".

Εγκαίνια έκανε το club στην Αθήνα. Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR