counter

Το FTHIS.GR ήταν στα Πρωτοχρονιάτικα party των celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ήταν στα Πρωτοχρονιάτικα party των celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ήταν στα Πρωτοχρονιάτικα party των celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την Παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2014, οι celebrities, έβαλαν τα καλά τους, φόρεσαν το πιο όμορφο τους χαμόγελο, "οπλίστηκαν" με ευχές και βγήκαν για να διασκεδάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Μαρία Μπεκατώρου, επισκέφθηκε τον στενό της φίλο Χρήστο Χολίδη, στο club restaurant Άνω Κάτω στην Γλυφάδα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Την παρουσιάστρια συνόδευε ο σύζυγός της, ενώ εκεί συνάντησαν φίλους τους.

Στο Γκάζι διασκέδασαν πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους, Η Βίκυ Κουλιανού, ο Μάκης Τσέλιος, ο Χάρης Σιανίδης και ο Γιώργος Μανίκας.

Εκρηκτικοί ρυθμοί, ατέλειωτος χορός, αμείωτο κέφι μέχρι το πρωί της πρώτης μέρας του χρόνου. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το event της Πρωτοχρονιάς στο Ξενοδοχείο Intercontinental. Ένα  διαφορετικό event με 5 σκηνές με πέντε διαφορετικά είδη μουσικής (New York Minimal & Progressive House, Mainstream, Dubstep, Latin, Salsa, RnB και φυσικά ελληνική αγαπημένη μουσική). Μια μεγάλη παραγωγή που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και με «Ευρωπαϊκό άρωμα»  με πολλούς guests- τόσο καλλιτέχνες όσο και ραδιοφωνικούς παραγωγούς- μεταξύ των οποίων και οι Σάκης Αρσενίου,  Νίκος Βουρλιώτης, Ελευθερία Ελευθερίου, Πέτρος Ίμβριος, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα, Nevma, Otherview, Άννα Πολύζου αλλά και  οι  Κώστας Ζήκος, Βασίλης Λιάτσος, Erwin, Manos Magiatis και με Star Dj τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο,  στα 3 επίπεδα του Ξενοδοχείου Intercontinental. Μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου για την Πρωτοχρονιά που επέλεξαν πάνω από 8000 άτομα, προκαλώντας το αδιαχώρητο. Στα Highlights της βραδιάς ήταν τα εντυπωσιακά δρώμενα από τη διεθνή αδερφότητα των μάγων αλλά και το εκρηκτικό dj set του  Γιώργου Χειμωνέτου. Στο Global Eve 2014 παρευρέθησαν πολλοί celebrities μεταξύ των οποίων η Laura Narjes και η Βίκυ Κουλιανού αλλά και εκπρόσωποι του αθλητισμού, όπως οι  ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας. 

Στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος διασκέδασε ο Γιάννης Πάριος. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έσπευσε να τον χαιρετήσει αλλά και να του προσφέρει το μικρόφωνο, κι εκείνος ερμήνευσε για πάνω από μισή ώρα μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR