counter

Το φλερτ σε άγνωστη, ξανθιά καλλονή τον έβαλε σε μπελάδες!

Το φλερτ σε άγνωστη, ξανθιά καλλονή τον έβαλε σε μπελάδες!
Το φλερτ σε άγνωστη, ξανθιά καλλονή τον έβαλε σε μπελάδες!

Richard Gere

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Στην μεγάλη οθόνη, ως γοητευτικός πρωταγωνιστής ο Richard Gere κατακτούσε τις γυναίκες με σχετική ευκολία και οι ερωτικές του περιπέτειες είχαν πάντα αίσιο τέλος. Στην πραγματική του ζωή, όμως, το ασίγαστο πάθος του για τις ωραίες γυναίκες τον έφερε σε πολύ δύσκολη θεση και τον έβαλε σε μπελάδες.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε με συνεργάτες του στο "Toni's Restaurant" για να γιορτάσει το βραβείο που παρέλαβε για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο από το Διεθνές Φεστιβάλ Hampton’s.

Μέσα στο γνωστό εστιατόριο απολάμβαναν το δείπνο τους και οι συνάδελφοί του Meryl Streep, Alec Baldwin, αλλά αυτό που τον εντυπωσίασε ήταν μια ξανθιά παρουσία.

Το έμπειρο μάτι του 63χρονου ηθοποιού μόλις είδε την εντυπωσιακή γυναίκα ξεκίνησε να την φλερτάρει. Όπως ανέφερε θαμώνας στην εφημερίδα, "New York Post". ο Gere "την κοίταζε συνεχώς. Έφυγε από το τραπέζι του και έκατσε στο διπλανό τραπέζι από το δικό της. Δίπλα της καθόταν ο σύζυγός της, αλλά ο ηθοποιός έδειχνε να αδιαφορεί για την παρουσία του. Κάποια στιγμή εγειρε το σώμα του προς τα εμπρός και πλησίασε στο αυτί της γυναίκας σαν να ήθελε να της μιλήσει. Τότε ο σύζυγος εξερράγη. Ο άντρας σηκώθηκε και φωνάζοντας στον ηθοποιό του είπε: 'Βγες τώρα έξω'."

Ο Gere αρχικά αδιαφόρησε για την απειλή και συνέχισε να μιλά στη γυναίκα. Όμως όταν ο σύζυγος άρχισε πραγματικά να εξοργίζεται με την συμπεριφορά του ηθοποιού, ο Gere αναγκάστηκε να φύγει και μάλιστα ο άντρας τον συνόδευσε μέχρι έξω για να βεβαιωθεί ότι βγήκε από το εστιατόριο.

Την επόμενη μέρα ο εκπρόσωπος του Gere είπε ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση. Για να δούμε, όμως, πώς θα εξηγήσει το  συμβάν στη γυναίκα του και πρώην Bond girl, Cary Lowell που τον περίμενε σπίτι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR