counter

Το δώρο που ζήτησε η Ελένη Φουρέιρα από το Γιώργο Σαμαρά

Το δώρο που ζήτησε η Ελένη Φουρέιρα από το Γιώργο 
Σαμαρά
Το δώρο που ζήτησε η Ελένη Φουρέιρα από το Γιώργο Σαμαρά

Δώρο Ελένης Φουρέιρα

Τα Χριστούγεννα εκτός του ότι είναι η γιορτή των μικρών μας φίλων είναι και μέρες που οι ερωτευμένοι ανυπομονούν να τις περάσουν μαζί καθώς το πρόγραμμα τους είναι πιο ελαστικό. Αγκαλιές, βόλτες, δώρα, όμορφες στιγμές είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Τέτοιες μέρες περνάει ήδη η Ελένη Φουρέιρα που είναι ερωτευμένη με το Γιώργο Σαμαρά και δεν το κρύβει.

Είναι ερωτευμένη και το παραδέχεται!

Ο Γιώργος Σαμαράς που έχει λίγες μέρες άδεια από το εντατικό πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων του πρωταθλήματος ταξίδεψε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές με την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα με την οποία ζουν έναν μεγάλο έρωτα που όλα δείχνουν πως έχει γερές βάσεις και θα αντέξει στο χρόνο.

Πρόσφατα μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το νέο της tattoo που αναφέρεται στον αγαπημένο της. “No one S”, είναι η μικρή φράση που κοσμεί το δάχτυλο της νεαρής τραγουδίστριας που σίγουρα σημαίνει πολλά για εκείνη.

Το δώρο που ζήτησε η τραγουδίστρια

Την παραμονή των Χριστουγέννων η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram που έλεγε: “All I want for Christmas is you”. Αυτό έγραφε σε ένα χαρτάκι και μάλλον είναι το δώρο που ζητάει από τον Άϊ Βασίλη, ή μάλλον, από το Γιώργο Σαμαρά!

Μόνο τον αγαπημένο της χρειάζεται η Ελένη Φουρέιρα, τίποτα άλλο. Τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμία σημασία για εκείνη. Το μόνο που θέλει είναι να ξυπνάει και να χει δίπλα της τον άνθρωπο της. Τι λέτε; Θα της το κάνει το δώρο ο ποδοσφαιριστής; Δείτε την απάντηση του στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Το "remali07" της έχει κλέψει την καρδιά

Ο Γιώργος Σαμαράς είναι το "remali07". Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού φιλικού της περιβάλλοντος το παρατσούκλι “ρεμάλι” το είχε δώσει η ίδια στον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά όταν ήταν μαζί πριν από 5 χρόνια. Εκείνος, όπως όλα δείχνουν, το κράτησε!

Απάντηση Γιώργου Σαμαρά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR