counter

Το δώρο που έστειλαν Μπαλατσινού - Κωστόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη - VIDEO

Το δώρο που έστειλαν Μπαλατσινού - Κωστόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη - VIDEO
Το δώρο που έστειλαν Μπαλατσινού - Κωστόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη - VIDEO

Μενεγάκη Κωστόπουλος Μπαλατσινού

Οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί πλήρως καθώς πλέον οι παρουσιαστές απευθύνονται  ο ένας στον άλλο και μιλούν για στιγμές που έχουν μοιραστεί στο παρελθόν μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της στείλουν ένα δώρο μετά από δική της επιθυμία.

Η Ελένη Μενεγάκη γνωστή για τις απορίες της εξέφρασε ακόμα μια μέσα από την εκπομπή της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της είχε απολαύσει τον Πέτρο Κωστόπουλο την ημέρα της Τσικνοπέμπτης που εκείνος είχε μεταμφιεστεί. Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον κουμπάρο της, εκθειάζοντας τον για το πόσο του πάνε τα μακριά μαλλιά.

Εκείνη την ημέρα ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε φορέσει μια περούκα με μακριά μαύρα μαλλιά. Η απορία της Ελένης Μενεγάκη ήταν για το αν ποτέ είχε πολλά μαλλιά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Έτσι λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με το σύζυγο της αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο στην Ελένη Μενεγάκη.

Με τη σειρά τους και μέσα από την εκπομπή τους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έστειλαν το δώρο τους στην λαμπερή παρουσιάστρια. Ξεψάχνισαν τα φωτογραφικά άλμπουμ και βρήκαν φωτογραφίες από τα νεανικά χρόνια του Πέτρου Κωστόπουλου. Μάλιστα, οι φωτογραφίες – δώρο που έστειλε το ζευγάρι στην Ελένη Μενεγάκη είναι ασπρόμαυρες αλλά φανερώνουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του παρουσιαστή που θεωρούνταν από τους πιο ωραίους, αρρενωπούς άντρες της showbiz. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR