counter

Το... δράμα της Tori Spelling: "Έχω να αγοράσω τσάντα 3 χρόνια"

Το... δράμα της Tori Spelling: "Έχω να αγοράσω τσάντα 3 χρόνια"
Το... δράμα της Tori Spelling: "Έχω να αγοράσω τσάντα 3 χρόνια"

Τα γενέθλια της κόρης της Tori Speling

Η Tori Spelling έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά του πασίγνωστου παραγωγού πατέρα της Aaron Spelling "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills".

Όταν όμως πέθανε και δεν την συμπεριέλαβε στη διαθήκη του, εκείνη συγκρούστηκε και με την μητέρα της διεκδικώντας τα "κεκτημένα" της, αφού από μία περιουσία 500.000.000 δολλαρίων εκείνη της έδωσε μόνο 800.000 δολλάρια και μετά από χρόνια δικαστικών διαμαχιών, τελικά βρήκε τον άντρα της ζωής της, παντρεύτηκε και από τότε έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Η Tori Spelling μιλώντας στο περιοδικό People, αποκαλύπτει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της. "Δεν έχω αγοράσει μία τσάντα εδώ και 3 χρόνια. Βλέπω εκείνο το κορίτσι που ψώνιζε στα Gucci στα 20 της και δεν μπορώ καν να με συγκρίνω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τότε πίστευα πως αυτό ήταν σημαντικό", λέει, ενώ προσθέτει ότι τα 4 παιδιά της ντύνονται με ρούχα από δεύτερο χέρι. Ο σύζυγός της Dean δεν μπορεί να πληρώσει την αγγειεκτομή που χρειάζεται. "Μεγάλωσα τόσο πλούσια πέρα από τα πιο μεγάλα όνειρα που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν ήξερα ποτέ τίποτα άλλο. Ακόμα και όταν προσπάθησα να υιοθετήσω μια πιο απλή ζωή, δεν μπορούσα να απαλλαγώ από τα ακριβά γούστα μου. Ακόμα και όταν οι προτιμήσεις μου δεν είναι εξεζητημένες, παραμένουν ακριβές. Άλλαξα σπίτια για να απλουστεύσω τη ζωή μου, αλλά έχασα σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια στο μεταξύ". Αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήαμτα γιατί το reality show στο οποίο μετέχουν δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR