counter

Το διαζύγιο θα κάνει την celebrity πλουσιότερη κατά 5,1 εκατομμύρια ευρώ!

Το διαζύγιο θα κάνει την celebrity πλουσιότερη κατά 5,1 εκατομμύρια ευρώ!
Το διαζύγιο θα κάνει την celebrity πλουσιότερη κατά 5,1 εκατομμύρια ευρώ!

Kardashian

Με 5,1 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη μάλλον ευτυχισμένη θα γίνει από το διαζύγιο της η Khloe Kardashian, αδερφή της διάσημης τηλεπερσόνας Kim.

Η Khloe Kardashian, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τον χωρισμό της από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της και μπασκετμπολίστα του NBA, Lamar Odom θα γίνει πλουσιότερη κατά 5,1 εκατομμύρια. Το 1,4 εκατομμύριο ευρώ θα είναι σε μετρητά  ενώ η ίδια θα κρατήσει και το υπερπολυτελές σπίτι των 3 εκατομμυρίων που είχαν με τον σύζυγό της στην Tarzana. Τα υπόλοιπα 700.000  ευρώ κρύβονται στο μoνόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων που της χάρισε ο Lamar όταν της έκανε την πρόταση γάμου!

Η 29χρονη τηλεπερσόνα έγινε γνωστή μέσα από το reality show που καταγράφει κάθε λεπτό από τη ζωή της οικογένεια της. Η Κhloe Kardashian, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες ημέρες, αφού ο Odom έχει επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μικρή αδερφή της Kim Kardashian δεν άντεχε άλλο τις αποκαλύψεις  πως ο σύζυγος της την απατούσε με δύο 20χρονες με τις οποίες μάλιστα συγκατοικούσε ! Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε έντονες προστριβές όμως, οι τελευταίες αποκαλύψεις έκαναν την Khloe Kardashian να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να χωρίσει τον διάσημο μπασκετμπολίστα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR