counter

Το δημόσιο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη!

Το δημόσιο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη!
Το δημόσιο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη!

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το FTHIS.GR ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης από την Παρασκευή δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Open.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχόλιο, κάτω από τη φωτογραφία του Παναγιώτη, για αυτή την κατάληξη που είχε η συνεργασία τους.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: "Απολύθηκα από το Open λόγω... περικοπών». Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο προσωπο μου. Μία κατάληξη πραγματικά ... beyond  my imagination.
Παρά το αρχικό σοκ , αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.
Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια.
Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: "όλα για καλό". Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας"

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR