counter

Το δημόσιο μήνυμα της Άννας Αμανατίδου μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram

Το δημόσιο μήνυμα της Άννας Αμανατίδου μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram
Το δημόσιο μήνυμα της Άννας Αμανατίδου μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι παραβίασαν και διέγραψαν το Instagram της Άννα Αμανατίδου! Την αποκάλυψη μάλιστα είχε κάνει η αδελφή της, Έλενα, η οποία είχε γράψει: «Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου!

Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ.

Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».

Η Άννα Αμανατίδου συνεχίζει να μην έχει πάρει πίσω τον προσωπικό της λογαριασμό και με αφορμή ότι διάφορα προφίλ με το όνομά της δημιουργούνται συνεχώς, θέλησε μέσω ανάρτησής της, να καλέσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook να κάνουν αναφορά.

«Καλησπέρα σας. Είναι ο μόνος τρόπος να σας ενημερώσω, ότι δεν έχω κάνει καινούργιο προφίλ!! Αν μπορείτε κάντε αναφορά αυτά τα δυο για να κλείσουν! Αν κάνω καινούργιο θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Αμανατίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR