counter

Το δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου: "Θέλω να πω ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα"

Το δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου: "Θέλω να πω ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα"
Το δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου: "Θέλω να πω ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα"

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 50χρονης που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της. Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη.

Η Εριέττα Κούρκουλου με αφορμή αυτή την υπόθεση, έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ρίχνοντας ευθύνες στον ιδιοκτήτη των σκυλιών.

Δείτε επίσης! Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η γλυκόπικρη ανάρτηση για την γιορτή του γιου της! "Το όνομα Νίκος είχε τεράστιο νόημα..."

Οι αναρτήσεις της Εριέττας Κούρκουλου

«Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε... Μια γυναίκα πέθανε με έναν βασανιστικό τρόπο. Όμως όταν λέμε ότι δεν θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά;

Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει. Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το “δικαίωμα” να κάνει ότι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ και από εκεί.

Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ότι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ που και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή σύσταση», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR