counter

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Σάκη Ρουβά στον δάσκαλό του

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Σάκη Ρουβά στον δάσκαλό του
Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Σάκη Ρουβά στον δάσκαλό του

Σάκης Ρουβάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε τον διάσημο δάσκαλο υποκριτικής και σκηνοθέτη, Howard Fine.

Ο Έλληνας star αναδημοσίευσε ένα video, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Ken Howard. Στο video αυτό, ο 53χρονος αστέρας του κινηματογράφου και πρόεδρος της Ένωσης Αμερικανών Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου ευχαριστεί και αυτός με τη σειρά του τον Howard Fine για όσα έχει προσφέρει στον χώρο της υποκριτικής. Ενδεικτικό είναι πως από τα "θρανία" του Howard Fine Acting Studio έχουν περάσει ονόματα όπως ο Brad Pitt, η Lindsay Lohan, o Justin Timberlake, o Gerard Butler και ο John Bon Jovi.

Ο Σάκης Ρουβάς συνόδευσε το video με το εξής μήνυμα: “Όλοι σε ευχαριστούμε Howard Fine”. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικά χρόνια ο διάσημος performer είχε παρακολουθήσει μαθήματα στο Howard Fine Acting Studio, ενώ το 2010 ο ίδιος είχε προλογίσει εκδήλωση προς τιμήν του στην Αθήνα, όταν o διάσημος δάσκαλος του Hollywood είχε επισκεφτεί τη χώρα μας.

Δείτε το μήνυμα και το video

Ρουβάς tweet

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR