counter

Το βίντεο του Τζέισον Μομόα που εξόργισε τους ακόλουθούς του

Το βίντεο του Τζέισον Μομόα που εξόργισε τους ακόλουθούς του
Το βίντεο του Τζέισον Μομόα που εξόργισε τους ακόλουθούς του

 Ο Τζέισον Μομόα έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τη φύση φροντίζοντας πάντα να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να στηρίξει στην ενδυνάμωσή της. Τον έχουμε δει κατά καιρούς σε διάφορες δράσεις για το κλίμα.

 Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στη Χαβάη για οικολογικό ακτιβισμό και μετά σε ειδικό συμβούλιο του ΟΗΕ με νησιωτικά κρατίδα της Καραϊβικής και της Αφρικής.

Γι΄αυτό και το βίντεο που ανάρτησε δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποτέλεσε σοκ για τους ακόλουθούς του.

Στα γυρίσματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί, το See που προβάλλεται στο Apple TV, ο Μομόα είναι μαζί με μια αρκούδα Γκρίζλι και μοιράζεται μαζί της ένα μπισκότο, το οποίο μάλιστα το έχει τοποθετήσει στο στόμα του για να το πάρει από εκεί η αρκούδα. Είναι παιχνιδιάρης μαζί της και εκείνη τον γλείφει.

Μέχρι εδώ μπορεί όλα να ακούγονται μια χαρά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα ζώο της άγριας φύσης που ευνουχίστηκε με εξημέρωση, ώστε να χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα ενός ψυχαγωγικού προγράμματος. Ευρισκόμενο μάλιστα μέσα σε κλουβί. Κάτι που συνιστά παραβίαση δικαιώματων του ζώου και κακοποίηση. Άσχετο που πλέον το έχουμε όλοι αποδεχτεί ως δεδομένο σε πολλές παραγωγές.

Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο γοητευτικός ηθοποιός δέχτηκε τα πυρά των θαυμαστών του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR