counter

Το βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου θα γίνει ταινία στο Hollywood! Μιλάει η ίδια στο FTHIS.GR

Το βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου θα γίνει ταινία στο Hollywood! Μιλάει η ίδια στο FTHIS.GR
Το βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου θα γίνει ταινία στο Hollywood! Μιλάει η ίδια στο FTHIS.GR

Κατερίνα Γιατζόγλου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Κατερίνα Γιατζόγλου κυκλοφόρησε το τρίτο της βιβλίο με τίτλο "Ο Μακιαβέλι του έρωτα", από τις εκδόσεις Λιβάνη. Πριν καλά καλά τα πρώτα αντίτυπα μπουν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, η Κατερίνα Γιατζόγλου είχε μια ευχάριστη έκπληξη. Ή μάλλον δύο!

Αφ' ενός, πληροφορήθηκε πως το βιβλίο της θα μεταφραστεί στα αγγλικά, και σε λίγο καιρό θα διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας amazon.com . Το άλλο καλό νέο, είναι πως το βιβλίο θα γίνει ταινία και μάλιστα από αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής.

Το WWW.FTHIS.GR επικοινώνησε με την Κατερίνα Γιατζόγλου και μας μίλησε για το νέο της βιβλίο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ήξερα ότι η πρώτη ερώτηση θα ήταν αν πρόκειται για μια αληθινή ιστορία. Τους προλαβαίνω λοιπόν, λέγοντας πως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε να είναι απόλυτα αληθινό, είτε απόλυτα συμπτωματικό. Έχω πολύ καλό feedback από τις γυναίκες που επικοινωνώ καθημερινά και μου λένε πως ταυτίζονται με την ιστορία, η καθεμία σε διαφορετικό κεφάλαιο του βιβλίου. Νομίζω πως πρόκεται για ένα σεμινάριο σχέσεων για όλους".

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αναφέρθηκε και στο γεγονός πως έχει πρόταση για να μεταφερθεί το βιβλίο ως σενάριο στη μεγάλη οθόνη.

"Υπάρχει κρούση και σοβαρό ενδιαφέρον από εταιρεία παραγωγής στην Αμερική ούτως ώστε να γίνει ταινία το βιβλίο. Είναι γραμμένο όλο σε διαλόγους και είναι σχεδόν έτοιμο σενάριο. Θα ταξιδέψω σε δύο μήνες στο Λος Άντζελες για να κάνω ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής και να δούμε τι θα γίνει. Είναι πολύ δύσκολο και θέλει δουλειά αλλά αξίζει τον κόπο. Νομίζω πως αυτό που τους ιντρίγκαρε πριν περάσουν στο περιεχόμενο, είναι ο τίτλος του βιβλίου, Ο Μακιαβέλι του έρωτα", εξηγεί η Κατερίνα Γιατζόγλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR