counter

Το ατύχημα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο. Έπεσε με δύναμη στα βράχια

Το ατύχημα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο. Έπεσε με δύναμη στα βράχια
Το ατύχημα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο. Έπεσε με δύναμη στα βράχια

Η Φαίη Σκορδά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Πάρο

Το υπέροχο καλικαίρι που περνά στην Πάρο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με τον σύζυγό της Μανώλη, την κόρη της και πολλούς καλούς φίλους, ήρθε να επισκιάσει το ατύχημα που είχε στη θάλασσα της Πάρου.

Η αγαπημένη μαγείρισσα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, παραπάτησε και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια. Όπως είπε η ίδια στη Σάσα Σταμάτη... "Χτύπησα με πολύ δύναμη, όμως δεν έδωσα καμία σημασία. Να φανταστείς στη συνέχεια έκανα πολλές χειρωνακτικές εργασίες, με αποτέλεσμα να κάνω μεγάλη ζημιά στο δεξί χέρι. Έχω σπάσει τον χόνδρο και είμαι σε νάρθηκα εδώ και πολλές ημέρες. Κάνω φυσικοθεραπείες, το ξεκουράζω πολύ για να επανέλθω και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Έχω πάθει ρήξη χόνδρων τριών σημείων στον καρπό. Για να μου περάσει θέλει πλήρη ακινησία".

Η Αργυρώ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή της, αφού το ατύχημά της μπορεί αν δεν προσέξει να τη στείλει στο χειρουργείο, κάτι που προσπαθεί να αποφύγει με νύχια και με δόντια. Το χέρι της θα χρειαστεί να παραμείνει για άλλες 15 ημέρες σε νάρθηκα, αλλά η Αργυρώ θα είναι πανέτοιμη για να αναλάβει θέση δίπλα στη Φαίη και τον Γιώργο, όταν ξεκινήσει η εκπομπή τους στον ΑΝΤ1.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR