counter

Το άλμπουμ των Πρωτοχρονιάτικων διακοπών της Bίκυς Καγιά στο Μαιάμι!

Το άλμπουμ των Πρωτοχρονιάτικων διακοπών της Bίκυς Καγιά στο Μαιάμι!
Το άλμπουμ των Πρωτοχρονιάτικων διακοπών της Bίκυς Καγιά στο Μαιάμι!

Πρωτοχρονιάτικες διακοπές στο Μαϊάμι για την Βίκυ Καγιά! Η Βίκυ Καγιά επέλεξε τον εν λόγω εξωτικό προορισμό για να γιορτάσει την φετινή Πρωτοχρονιά και δεν παρέλειπε να τροφοδοτεί συνεχώς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram με ενσταντανέ που μετέδιδαν αέρα καλοκαιριού.

Το 2014 βρήκε την εορτάζουσα Βίκυ Καγιά να απολαμβάνει τα γαλανά νερά του τροπικού Μαιάμι και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το μαγιό της. Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της σε ένα μέρος που αγαπά πολύ και που την χαλαρώνει. Μακριά από την Ελλάδα και με καλούς φίλους πέρασε ανέμελες στιγμές δείχνοντας πιο ανανεωμένη παρά ποτέ. Η χρονιά που πέρασε, ήταν μια χρονιά γεμάτη υποχρεώσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή και δείχνει πλέον έτοιμη να ζήσει την φετινή χρονιά δυναμικά.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της απεικονίζει τις ξέφρενες στιγμές που ζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την πολυτέλεια αλλά και την ξεγνοιασιά που βιώνει στον προορισμό που επέλεξε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR