counter

Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ, η σύνταξη των 452 ευρώ και ο θάνατος

Θλίψη στον κόσμο της υποκριτικής προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Τιτίκας Σαλιγκούλη.

Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών και η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 π.μ. στο 3ο Νεκροταφείο.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη που είχε γράψει περισσότερα από 60 βιβλία και εργαζόταν μέχρι πρότινος, είχε δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη τον Μάρτιο του 2020 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και στον Αρτ.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αν φοβόταν το θάνατο και δήλωσε πως δυσκολευόταν οικονομικά, καθώς έπαιρνε σύνταξη 452 ευρώ τον μήνα.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ έναν άνθρωπο να βάλω συνέταιρο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γάμου. Ποιος θα βάλει στο κεφάλι του ένα διάολο. Παίρνω σύνταξη 452 ευρώ. Πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη για να ζήσω ευπρεπώς. Εσύ μπορείς να τα βγάλεις πέρα με 452 ευρώ; Ποιος μπορεί να ζήσει με 452 ευρώ για να ζήσω και εγώ. Ας μου πει τη μέθοδο του για να ζήσω και εγώ.

Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι, τι να φοβηθώ; Όταν ήρθα στη ζωή με ρώτησε κανείς αν φοβάμαι τη ζωή για να πω φοβάμαι και τον θάνατο; Δε θα σε ρωτήσει κανένας», είπε η Τιτίκα Σαριγκούλη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR