counter

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με την Όλγα Τρέμη! "Την άκουσα..."

Μια αποκάλυψη για την επικοινωνία που είχε με την Όλγα Τρέμη, μετά την διάσταση που πήρε η συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρεάς Μικρούτσικος στην οποία μιλήσε για την σχέση που διατηρούσαν έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μέχρι στιγμής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν είχε τοποθετηθεί για τα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής, ωστόσο η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της και τόνισε πως η Όλγα Τρέμη  δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: "Επιτρέπεται να πω αν είχα σχέση με την Χαρούλα Αλεξίου";

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη, ήταν "μουδιασμένη", χωρίς να θέλει να αποκαλύψει κάτι άλλο. "Δεν θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που τη ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR